Select language> Deutsch English Francais Nederlands Portuguese ??????? Espagnol Turkish
News 19 may 2017: Magictruffles.com sponsort derde Summer of Love
 
Op vrijdag 26 mei vindt in Amsterdam-Noord de launch party plaats van de derde Summer of Love. Op een nog geheime locatie zullen die dag maximaal honderd mensen aan een helende Psilouasca-ceremonie deelnemen. Magictruffels.com is de trotse sponsor van deze launch party en sprak met initiatiefnemer Rudi Sommerlove.

Rudi ontvangt ons voor een gesprek op zijn woonboot aan de Langeraarse Plassen, om er te komen volgen we een smal paadje waar we achtereenvolgens een Britse Royal Mail-brievenbus en Rudi’s zelfgebouwde paarse Jeep passeren. Aangekomen bij de woonboot is het uitzicht over de Langeraarse plassen met recht spectaculair te noemen, maar Rudi wijst al snel naar een bloembak met klaver, waarover later meer.

Rudi vertelt dat hij nog maar amper was geboren toen op het hoogtepunt van de hippietijd, in 1967, de eerste Summer of Love plaatsvond in San Francisco. Hoewel hij er niet lijfelijk bij was is hij ervan overtuigd dat het hem op een subliminaal niveau beïnvloedt heeft. Toen twee decennia later, in zijn geboorteland Engeland, de tweede Summer of Love plaatsvond, met zijn rave parties en het bekende smiley-symbool, stond hij wel vooraan. Nu, in 2017, viert de Summer of Love zijn vijftigste verjaardag en Rudi merkt aan alles dat de tijd rijp is voor een derde psychedelische revolutie welke wat hem betreft begint in het land waar hij de afgelopen twintig jaar van is gaan houden, in een stad die het verdient, Amsterdam.

Tijdens de launch party is de psilouasca-ceremonie het belangrijkste onderdeel van het programma, maar wat is psilouasca precies? Zoals de naam doet vermoeden lijkt psilouasca in veel opzichten op ayahuasca, dat in soortgelijke, helende rituelen wordt gebruikt. Deelnemers aan de ceremonie nemen een combinatie van psilocybine (de actieve stof in Magic Truffles) en een MAOi-remmer (in de vorm van Peganum Harmala-zaden). De zaden zorgen ervoor dat de psilocybine minder snel wordt afgebroken in het lichaam, waardoor de Magic Truffles een langer en intenser effect hebben.

Zelf nam Rudi vier jaar geleden voor het eerst deel aan verschillende psilouasca-ceremonies. Tijdens deze ervaringen raakt hij geobsedeerd met het idee dat wij mensen onze eigen realiteit creëren en bijgevolg ook in staat zijn ons eigen geluk te maken. Echter, als hij daags na een van deze ceremonies in ‘t klaver bij zijn huis een klavertjevier probeert te vinden lukt dat hem in eerste instantie niet. Hij zoekt en zoekt, maar zonder het resultaat. Totdat hij zich zijn inzicht herinnert dat hij zijn eigen geluk kan maken. Hij loopt terug naar de plantenbak met klaver, sluit zijn ogen, beweegt zijn handen vlak boven het klaver en zegt dan met volle overtuiging het woord “Manifest”. Hij opent zijn ogen en onmiddellijk ziet hij het klavertjevier waar hij al die tijd naar op zoek was. Rudi kan zijn geluk in eerste instantie niet op, maar een uur later twijfelt hij aan zichzelf en besluit te proberen het kunstje te herhalen. En warempel, opnieuw vindt hij wat hij zoekt. En later die dag zelfs een derde maal. Kijkend naar zijn drie klavertjevieren valt hem in dat deze symbool staan voor drie wensen die hij mag doen. Als Rudi na enige overpeinzingen concludeert dat hij eigenlijk niks te wensen heeft, beseft hij zich tegelijkertijd hoe gelukkig hij is. Hij is gezond, woont op een prachtige plek en zijn grote droom, een zelfgebouwde jeep, staat even verderop geparkeerd. Hij besluit de klavertjevieren weg te geven en geloof het of niet, de wensen van de ontvangers zijn allemaal uitgekomen.

Fast forward naar 2016. De klavertjevieren hebben Rudi niet losgelaten. Hoewel de kans om een klavertjevier te vinden gering is (zoek maar op) heeft Rudi er al vele honderden gevonden met zijn Manifest-methode. En dan, tijdens een ayahuasca-ceremonie bij hem thuis, valt het doel van dit alles hem te binnen: de klavertjevieren zijn uitnodigingen voor een psilouasca-ceremonie ter ere van de 50ste verjaardag van de Summer of Love. Rudi benadrukt dat het niet zomaar een ideetje van hem is, hij is ervan overtuigd dat het zo heeft moeten zijn en dat hij niet anders kan dan het tot een realiteit te maken. Rudi begint geplastificeerde uitnodigingen van zijn gedroogde klavertjevieren te maken en deelt ze her en der uit aan potentiele deelnemers.

En volgende week is het dan zover, de launch party van de derde Summer of Love. Het belooft iets heel bijzonders te worden. Niet alleen wordt de ceremonie geleid door de zeer ervaren shaman Yelena, het geheel wordt ook nog eens muzikaal en visueel begeleid met optredens van verschillende muzikanten en kunstenaars. Onder andere is er Frans van Meerendonk die een performance zal geven waarbij hij diverse gongs bespeeld, Stefano Sgarbi, die polyfonische klanken kan produceren met zijn stem en Mandy Servais Glowballz die met ringen van ledlampjes een indrukwekkende lichtshow geeft. Voordat de ceremonie begint zijn er verschillende sprekers, waaronder Summer of Love-survivor Hans Plomp bekend van het veelgelezen boek “Uit je bol” en Paul Austin die zal praten over de psychedelische renaissance en daarnaast veel kennis heeft van microdoseringen. Een volledig overzicht van alle artiesten vind je uiteraard op de website.

Voor geïnteresseerden is er goed nieuws, het is nog steeds mogelijk om deel te nemen aan de launch party. Om een ticket te kunnen kopen heb je echter wel een uitnodiging nodig, die verkregen kan worden door contact op te nemen via de website van de derde Summer of Love. Enige voorwaarde is dat je ervaring moet hebben met het gebruik van psychedelische middelen. De kosten van een ticket zijn 100 euro. In dit bedrag zijn alle kosten inbegrepen van het programma dat we hierboven hebben besproken. Op 26 mei om 16.00 wordt er verzameld, waarna de psilouasca-ceremonie om 18.00u zal beginnen. De precieze locatie (in Amsterdam-Noord) wordt aan deelnemers bekend gemaakt na het kopen van een ticket. Uiteraard is er de mogelijkheid om (kosteloos) te overnachten op de locatie, waarbij het wel geadviseerd is om eigen slaapspullen mee te nemen.

Voor vragen en het verkrijgen van een uitnodiging kun je terecht op de website www.summeroflove3.com of stuur je een mailtje naar 3rdSummerOfLove@gmail.com.

• 19 may 2017  |  Magictruffles.com sponsort derde Summer of Love
11 dec 2014  |  MagicTruffles introduces the trufflegrinder! »
04 dec 2014  |  Reviews on our forum »
05 nov 2014  |  New languages available »
17 jan 2014  |  Mexicana and Tampanensis package sale »
 «  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7  »

 
    
  Disclaimer